Billig ejuice • Support@billigejuice.dk • Hurtig levering • Fri fragt over 499,- • Stort udvalg • Prisgaranti • 365 dages returret

Er e-cigaretter skadelige?

Er e-cigaretter skadelige?

Det længe stillede spørgsmål, er e-cigaretter skadelige ? Et yderst vigtigt spørgsmål der gennem længere tid har været mange usikre svar på fra forskellige kilder man ofte har set er “farvede” af dem der har betalt eller igangsat undersøgelserne!

Men for få måneder siden har den Engelske regering foretaget og afsluttet en rimelig endegyldig undersøgelser og evalueringer af det tilgængelige materiale på markedet. Deres konklusion er ganske klar…
DET ER OP TIL 95% MINDRE SKADELIGT AT RYGE E-CIGARETTER, end normal tobak.

Den Engelske regering har altså turdet tage et emne op, som er af så ekstrem vigtighed for deres befolkning, og for befolkningen i resten af verden som har måttet leve i uvisheden. Og med en sådan konklusion ser regeringen formentligt et enormt potentiale i en sundere befolkning og langt mindre kræft tilfælde.

Herunder kan du læse konklusionen på den engelske rapport i en direkte oversættelse. Vi anbefaler at man læser den engelske version (klik på billedet herover)

Den offentlige sundhed i England

For beskyttelse og forbedring af nationens sundhed

Understøttende beviser for sandsynligheden af brug af e-cigaretter er op til 95% mindre skadelig end rygning: forfatterens bemærkning

Estimatet, at brugen af e-cigaretter er op til 95% mindre skadelig end rygning, baseres på de faktuelle omstændigheder, at:

– De skadelige virkninger fra rygning – inklusive de kræftfremkaldende stoffer –  anvendes enten ikke i en e-cigaret, eller ved anvendelse på et niveau under 5% sammenlignet med almindelig rygning (for det meste under 1%, hvilket er langt under den anbefalede sikkerhedsgrænse)

– Hovedbestanddelene i e-cigaretter er aldrig direkte påviseligt sat i forbindelse med nogle alvorlige ricisi

Vores undersøgelser havde som formål, at vurdere om nylige studier af skades virkningerne ved brugen af e-cigaretter, ændrer grundlæggende ved den tidligere uafhængige undersøgelse af
(Britton and Bogdanovica, 2014) og andre lignende betryggende undersøgelser.

Vi konkluderede, at disse nye studier ikke, substantielt set, påviser nogle nye ricisi og at det tidligere estimat af det internationale ekspertpanel (Nutt et al, 2014) og som understøttes af en ekspertvurdering (West et al, 2014) som siger, at brugen af e-cigaretter er op til 95% mindre skadelig end rygning, derfor må stå til troende som det bedste estimat blandt den tilgængelige faglitteratur på området.

Det kan ikke udelukkes, at bestemte smagstyper og bestanddele i e-cigaretter kan udgøre en risiko ved brug over en længere periode. Vi anser de resterende 5% som et realistisk skøn og som samtidig tager højde for denne usikkerhed.

Det vil kræve konstant overvågning at sikre, at såfremt nye ricisi opdages, at anbefalinger til brugere samt reguleringer på området tilpasses løbende.

På det foreliggende bevisgrundlag, er der ingen tvivl om at rygere som skifter til et e-produkt kraftigt reducerer den helbredsmæssige risiko ved brug af sådanne.

Konklusionen fra UK rapporten

Konklusion omhandler også at man kun skal e-ryge rene e-væsker som er produceret af farmaceutiske ingredienser og uden unødvendige tilsætningsstoffer. Dette kan vi naturligvis kun støtte op om, og er netop disse retningslinjer og billige juice e-væsker er producerede efter.

Uanset er det dig som bruger der skal afgøre hvad du har tillid til og om DU føler.. ER e-cigaretter skadelige ? Uanset, så er du nu bedre rustet til at tage beslutningen selv efter denne nye undersøgelse er blevet offentliggjort.

Kilde: https://www.gov.uk/government/publications/e-cigarettes-an-evidence-update

Et par ord fra Billigejuice

Her fra Billigejuice er vi enige i rapportens konklusion. Dog vil vi gerne opfordre til at selvom det er bedre end at ryge cigaretter, så er det bedste naturligvis at lade helt være. Hvis du beslutter dig for at dampe så sørg for at dampe med så lidt nikotin som muligt. Vælger du eksempelvis Sundbygaard evæske, så findes de både i 0 mg, 6 mg, 12 mg og 18 mg nikotin. Det mest populære er 6 mg.